Over Noorwegen

Noorwegen is een indrukwekkend land dat steeds aantrekkelijker wordt voor de wintersporter. Naast de zeer indrukwekkende skigebieden is Noorwegen ook voor de natuurliefhebber een aanrader. De skigebieden in Noorwegen zijn gevestigd rondom steden als Oslo, Bergen, Lillehammer en Trondheim. Maar ook in het hoge noorden & lapland vindt u een aantal interessante skigebieden.

Waarom wintersport in Noorwegen zo aantrekkelijk is? In Noorwegen kunt u genieten van een extreem lang winterseizoen. Normaliter ligt er in Noorwegen van half november tot halverwege mei een dik pak sneeuw. Aangezien het hier vroeg donker is kruipt u 's avonds met het hele gezin voor de open haard van een mooi vakantie chalet, geniet u van de vele sauna's of laat u zich verrassen door een overheerlijke Noorse zalm als avondeten.

De ingrediënten voor een top wintersport vakantie zijn moderne ski- en snowboard faciliteiten, geen wachttijden bij skiliften, een goede sfeer en een zeer gastvrije omgeving. Dit biedt Noorwegen u allemaal. Naast de mogelijkheden om te skiën of te snowboarden is er ook de mogelijkheid om te bobsleën, schaatsen, ijsvissen of hondenslee tochten te maken.

Noorwegen is makkelijk bereikbaar met uw eigen auto, hiernaast mag vrijwel elke wintersportbestemming zich verheugen met een vliegveld in de nabije omgeving. Hierdoor is het ook mogelijk om met het vliegtuig af te reizen naar Noorwegen. U kunt dan in Noorwegen al op voorhand u liftpas en materiaal huren. Zo hoeft u enkel uw kleding mee te vervoeren. Kortom een wintersport vakantie in Noorwegen beschikt over alle faciliteiten en ingrediënten om u de ultieme wintersport vakantie te bieden.

Wintersport Atlas toppers in Noorwegen

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.