Over Finland

Wanneer u opzoek bent naar een afwisselende wintersport vakantie, dan moet u absoluut kiezen voor Finland. In Finland kunt u uitstekend skiën, snowboarden en langlaufen. Finland beschikt met Yllãs over een zeer uitgebreid en divers skigebied. Yllãs omvat 53 kilometer piste met liefst 61 hellingen. Een ideaal skigebied voor zowel de beginnende wintersporter als de ervaren waaghalzen onder de wintersporters.

Bent u een meer recreatieve wintersporter en houdt u ervan om in alle rust te skiën of te langlaufen in een mooie omgeving met een prachtige natuur, dan is Vuokatti het skigebied waar u terecht kunt. Dit ligt vlak bij de Russische grens en beschikt over twaalf hellingen. De hoogste helling ligt op 345 meter.

Wintersporten zoals skiën, snowboarden en langlaufen worden afgewisseld met een tocht per sneeuwscooter, husky- & rendiertocht of een wandeltocht op ondergebonden “tennisrackets”. Mocht u nou nog geen genoeg gekregen hebben van de Finse tradities dan kunt altijd nog gaan ijsvissen. Wanneer u 's avonds thuis komt in uw appartement of hotel sluit u de dag af met een overheerlijke 'Finse' sauna.

Kortom voor ieder wat wils in Finland!

Wintersport Atlas toppers in Finland

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.